Helppo omena-puolukkapaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo omena-puolukkapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tarjoile omena-puolukkapaistos lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

ruismuruseos:

3 dl
Ruisleipää muruina
1/2 dl
Juoksevaa margariinia
1/2 dl
Sokeria

pohjalle:

4 kpl
Omenaa
2 dl
Puolukoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista muruseos. Sekoita ruisleipämuruihin juokseva margariini ja sokeri. Kuori ja viipaloi omenat. Voitele uunivuoka ja täytä se omenaviipaleilla ja puolukoilla. Ripottele ruismuruseos pinnalle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.