Helppo persikka-jogurttikakku
Ainekset
Valmistus
Murskaa keksit hienoksi joko monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella hakaten. Sulata margariini. Sekoita keksimurskan joukkoon rasva ja sekoita hyvin. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 24–26 cm irtopohjavuokaan.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Vaahdota kerma toisessa kulhossa. Kiehauta sitruunamehu pienessä kasarissa ja liuota liivatelehdet mehuun. Valuta liivateseos jogurttiseokseen samalla sekoittaen. Sekoita joukkoon kermavaahto. Valuta seos kakkuvuokaan ja peitä. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia.
Liota päällystettä varten liivatelehdet kylmässä vedessä 5 minuuttia. Valuta persikat pieneen kasariin sääsäen 3 ruokalusikallista lientä. Soseuta persikat sauvasekoittimella tasaiseksi. Kuumenna persikkaliemi ja luota liivatelehdet liemeen. Valuta seos persikkasoseen joukkoon samalla sekoittaen. Levitä seos kakun pinnalle ja nosta takaisin kylmään. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.