Helppo punajuuritahna | Dippikastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo punajuuritahna

Helppo punajuuritahna

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Mausta valmis punajuurilevite valko- ja ruohosipulilla ja pehmennä jogurtilla, niin saat superhelpon täyteläisen tahnan esimerkiksi hampurilaisten väliin.

Ainekset

1 kpl
pieni valkosipulinkynsi
200 g
(1 pkt) juureslevitettä (Juureva)
2 rkl
turkkilaista jogurttia
3 rkl
ruohosipulia hienonnettuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi.

3 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
turkkilaista jogurttia
1 kpl
pieni valkosipulinkynsi
200 g
(1 pkt) juureslevitettä (Juureva)
2

Levitä tahnaa hampurilaisten väliin, leivän päälle tai tarjoa hummuksen tapaan osana alkuruokapöytää.

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 6.11.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

30

7

0,5 g

0,3 g

0,3 g

0,2 g

0,2 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

200 g (1 pkt) juureslevitettä (Juureva).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli