Sulata taikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele voitaikina sitten halkaisijaltaan noin 24 cm:n piirasvuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi ja pistele hyvin haarukalla. Kypsennä pohjaa 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai sen verran, että taikina alkaa saada väriä.Sekoita puolukat, perunajauhot ja sokerit. Ota piiraspohja uunista ja levitä sen päälle puolukat. Jos taikina on jostain kohdasta pullistunut, paina kohouma alas. Murenna puolukoiden päälle piiraan pintaan murotaikina käsin.Jatka piiraan kypsentämistä vielä 25 minuuttia tai pitempäänkin, jos piirasvuoka on paksua fajanssia. Jos näin on, kypsennä piiras uunin alaosassa, muutoin keskellä. Tarjoa puolukkapiiras sellaisenaan kahvin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.