Herne-rucolakeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herne-rucolakeitto

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Pakasteherneitä (200 g)
5 dl
Kasvis- tai kanalientä
1 kpl
Ruukku rucolaa
75 g
Sulatejuustoa
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää kattilaan herneet ja kasvis- tai kanaliemi. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes herneet ovat kypsiä. Lisää joukkoon rucolanlehdet, sulatejuusto ja sitruunamehu. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile esim. parmesaanilastujen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g15 g
Proteiinia9 g18 g
Rasvaa18 g36 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj973 1945
Energiaa kcal232 463

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g15 g
Proteiinia9 g18 g
Rasvaa18 g36 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj973 1945
Energiaa kcal232 463

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.