Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää kattilaan herneet ja kasvisliemi. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes herneet ovat kypsiä.
Lisää joukkoon rucolanlehdet, sulatejuusto ja sitruunamehu. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele esimerkiksi parmesaanilastuilla ja muutamalla rucolanlehdellä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
307
1289
19,0 g
7,0 g
17,0 g
8,0 g
4,0 g
14,5 g
5,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli