Hillopiirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hillopiirakka

Fork and knife
16 Palaa
Fork and knife
16 Palaa

Ainekset

pohja

7 dl
Vehnäjauhoja
2 1/2 dl
Sokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
2 tl
Leivinjauhetta
250 g
Margariinia
2 kpl
Kananmunaa

täyte

3 dl
Hilloa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet. Lisää paloiteltu margariini ja nypi ainekset murumaiseksi seokseksi. Sekoita kananmunat joukkoon. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa puolisen tuntia. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nosta neljäsosa taikinasta syrjään koristesuikaleita varten. Kauli lopusta taikinasta noin 30 x 30 cm:n kokoinen ohut levy leivinpaperoidulle pellille. Levitä päälle hillo. Kauli koristetaikina ja leikkaa siitä ohuita suikaleita. Levitä suikaleet ruudukoksi piirakan päälle. Paista piirakkaa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.