Pane marjat ja sokeri kerroksittain mehustimen siiviläosaan. Lisää mehustimen pohjaosaan vettä ja keitä niin, että höyryä muodostuu runsaasti.
Noin puolen tunnin keittämisen jälkeen voit aloittaa mehun valuttamisen. Valuta kuuma mehu suoraan hyvin pestyihin, kuumennettuihin pulloihin. On tärkeää, että pullot täytetään piripintaan, jottei pulloon jäisi homeen kehittymiselle välttämätöntä happea. Sulje pullot heti puhtailla kumitulpilla tai kierrekorkeilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1709
7156
6,0 g
—
372,0 g
372,0 g
35,0 g
8,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli