Hunajainen vadelma-ananassalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajainen vadelma-ananassalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Pakastevadelmia
1 kpl
(227 g/140 g) ananaspaloja mehussa
1 rkl
Sokeria
1 1/2 rkl
Balsamiviinietikkaa

kastike:

2 1/2 dl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl
Maustamatonta jogurttia
2 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata vadelmat hieman kohmeisiksi. Valuta ananakset mehusta. Sekoita ananaspalat ja vadelmat kulhossa, mausta sokerilla ja balsamiviinietikalla. Vatkaa kastiketta varten vaniljakastike vaahdoksi, lisää jogurtti ja hunaja. Jaa vadelmasalaatti annoskulhoihin, tarjoa kastikkeen kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.