Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajainen vadelma-ananassalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Pakastevadelmia
1 kpl
(227 g/140 g) ananaspaloja mehussa
1 rkl
Sokeria
1 1/2 rkl
Balsamiviinietikkaa

Kastike:

2 1/2 dl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl
Maustamatonta jogurttia
2 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata vadelmat hieman kohmeisiksi. Valuta ananakset mehusta. Sekoita ananaspalat ja vadelmat kulhossa, mausta sokerilla ja balsamiviinietikalla. Vatkaa kastiketta varten vaniljakastike vaahdoksi, lisää jogurtti ja hunaja. Jaa vadelmasalaatti annoskulhoihin, tarjoa kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.