Hunajaiset lanttu-bruschetat

Nappaa talteen!
| Lanttuseos | |
|---|---|
| 300 g | lanttua |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 rkl | vettä |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 - 2 rkl | silputtua persiljaa |
| 1/2 dl | paahdettuja pinjan- tai auringonkukansiemeniä |
| Lisäksi | |
| 4 kpl | leipäviipaletta |
| 100 g | pehmeää vuohenjuuustoa tai maustamatonta tuorejuustoa |
- 1.
Kuori lanttu ja kuutioi se pieneksi. Kuumenna öljy pannussa. Paista lanttukuutioita melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, hunaja, suola ja pippuri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia tai kunnes lanttu pehmenee. Mausta persiljalla.Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi. Levitä niille runsas kerros pehmeää vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Viimeistele paahdetuilla siemenillä.
Hunajaiset lanttu-bruschetat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Lanttuseos | |
| 300 g | lanttua |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 rkl | vettä |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 - 2 rkl | silputtua persiljaa |
| 1/2 dl | paahdettuja pinjan- tai auringonkukansiemeniä |
Lisäksi | |
| 4 kpl | leipäviipaletta |
| 100 g | pehmeää vuohenjuuustoa tai maustamatonta tuorejuustoa |
Valmistus
- 1
Kuori lanttu ja kuutioi se pieneksi. Kuumenna öljy pannussa. Paista lanttukuutioita melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, hunaja, suola ja pippuri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia tai kunnes lanttu pehmenee. Mausta persiljalla.Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi. Levitä niille runsas kerros pehmeää vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Viimeistele paahdetuilla siemenillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























