Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaiset lanttu-bruschetat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Lanttuseos

300 g
Lanttua
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vettä
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 - 2 rkl
Silputtua persiljaa
1/2 dl
Paahdettuja pinjan- tai auringonkukansiemeniä

Lisäksi

4 kpl
Leipäviipaletta
100 g
Pehmeää vuohenjuuustoa tai maustamatonta tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori lanttu ja kuutioi se pieneksi. Kuumenna öljy pannussa. Paista lanttukuutioita melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, hunaja, suola ja pippuri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia tai kunnes lanttu pehmenee. Mausta persiljalla.Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi. Levitä niille runsas kerros pehmeää vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Viimeistele paahdetuilla siemenillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.