Hunajaiset lanttu-bruschetat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Lanttuseos

300 glanttua
1 rklöljyä
2 rklvettä
2 rkljuoksevaa hunajaa
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1 - 2 rklsilputtua persiljaa
1/2 dlpaahdettuja pinjan- tai auringonkukansiemeniä

Lisäksi

4 kplleipäviipaletta
100 gpehmeää vuohenjuuustoa tai maustamatonta tuorejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuori lanttu ja kuutioi se pieneksi. Kuumenna öljy pannussa. Paista lanttukuutioita melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, hunaja, suola ja pippuri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia tai kunnes lanttu pehmenee. Mausta persiljalla.Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi. Levitä niille runsas kerros pehmeää vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Viimeistele paahdetuilla siemenillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä