Hunajaiset lanttukuutiot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaiset lanttukuutiot

???
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Lanttua
1 - 2 rkl
Margariinia
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Salviaa

Näin teet

1

Lohko ja kuori lanttu ja leikkaa lohkot kuutioiksi.Ruskista paloja padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta paloja kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa liharuokien lisänä.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019