Hunajaiset lanttukuutiot
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteenitonVegaaninenKasvisruoka
Nappaa talteen!
| 1 kg | lanttua |
| 1 - 2 rkl | margariinia |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 tl | salviaa |
- 1.
Lohko ja kuori lanttu ja leikkaa lohkot kuutioiksi.Ruskista paloja padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta paloja kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa liharuokien lisänä.
Hunajaiset lanttukuutiot
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | lanttua |
| 1 - 2 rkl | margariinia |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 tl | salviaa |
Valmistus
- 1
Lohko ja kuori lanttu ja leikkaa lohkot kuutioiksi.Ruskista paloja padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta paloja kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa liharuokien lisänä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























