Hunajaiset lanttukuutiot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajaiset lanttukuutiot

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Lanttua
1 - 2 rkl
Margariinia
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Salviaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Lohko ja kuori lanttu ja leikkaa lohkot kuutioiksi.Ruskista paloja padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta paloja kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa liharuokien lisänä.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.