Hunajamarinoitua broileria

Nappaa talteen!
| 4 kpl | broilerin paistileikkeitä tai rintapaloja tai rintaleikkeitä tai koipireisiä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1 dl | juoksevaa hunajaa |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | paprikaa |
| (2 rkl ketsuppia) | |
- 1.
Sekoita marinadi. Voitele sillä broilerinkoivet ja laita peitetyssä kulhossa jääkaappiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Kypsennä liha uunivuoassa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai grillaa miedolla jälkilämmöllä noin 30-40 minuuttia. Broilerin koivet ovat kypsiä, kun luu käännettäessä irtoaa lihasta.Tarjoa lisänä öljyssä miedosti paistettuja, paloiteltuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa tai kesäkurpitsan kukkia, munakoisoa, paprikaa, tomaattia ja banaania.
Hunajamarinoitua broileria
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | broilerin paistileikkeitä tai rintapaloja tai rintaleikkeitä tai koipireisiä |
Marinadi: | |
| 1 dl | juoksevaa hunajaa |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | paprikaa |
| (2 rkl ketsuppia) | |
Valmistus
- 1
Sekoita marinadi. Voitele sillä broilerinkoivet ja laita peitetyssä kulhossa jääkaappiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Kypsennä liha uunivuoassa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai grillaa miedolla jälkilämmöllä noin 30-40 minuuttia. Broilerin koivet ovat kypsiä, kun luu käännettäessä irtoaa lihasta.Tarjoa lisänä öljyssä miedosti paistettuja, paloiteltuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa tai kesäkurpitsan kukkia, munakoisoa, paprikaa, tomaattia ja banaania.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












