Hunajamarinoitua broileria | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajamarinoitua broileria

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin paistileikkeitä tai rintapaloja tai rintaleikkeitä tai koipireisiä

marinadi:

1 dl
Juoksevaa hunajaa
1 kpl
Sitruunan mehu
1/2 tl
Sitruunapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Paprikaa
(2 rkl ketsuppia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita marinadi. Voitele sillä broilerinkoivet ja laita peitetyssä kulhossa jääkaappiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Kypsennä liha uunivuoassa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai grillaa miedolla jälkilämmöllä noin 30-40 minuuttia. Broilerin koivet ovat kypsiä, kun luu käännettäessä irtoaa lihasta.Tarjoa lisänä öljyssä miedosti paistettuja, paloiteltuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa tai kesäkurpitsan kukkia, munakoisoa, paprikaa, tomaattia ja banaania.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.