Hunajamarinoitua broileria

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin paistileikkeitä tai rintapaloja tai rintaleikkeitä tai koipireisiä

Marinadi:

1 dljuoksevaa hunajaa
1 kplsitruunan mehu
1/2 tlsitruunapippuria
1 tlsuolaa
1 tlpaprikaa
(2 rkl ketsuppia)

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadi. Voitele sillä broilerinkoivet ja laita peitetyssä kulhossa jääkaappiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Kypsennä liha uunivuoassa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai grillaa miedolla jälkilämmöllä noin 30-40 minuuttia. Broilerin koivet ovat kypsiä, kun luu käännettäessä irtoaa lihasta.Tarjoa lisänä öljyssä miedosti paistettuja, paloiteltuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa tai kesäkurpitsan kukkia, munakoisoa, paprikaa, tomaattia ja banaania.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025