Kuori ja kuutioi pitaija. Kuori porkkanat. Vuole kurkusta ja porkkanoista pitkiä suikaleita esimerkiksi juustohöylällä.
Rouhi suolapähkinät veitsellä karkeaksi. Pane salaatinlehdet tarjoiluvadille. Asettele pitaijakuutiot, kurkku- ja porkkanasuikaleet, suolapähkinät ja korianteri salaatin päälle.
Sekoita kastikeainekset. Viimeistele salaatti kastikkeella ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
142
592
12,3 g
1,3 g
3,8 g
2,5 g
1,0 g
3,5 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
pitaija,
kurkkua,
porkkanaa,
ruukkua korianteria,
2 tl raastettua inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli