Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Inkivääriporsasta kookosmaidossa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Maustamattomia porsaan suikaleita
6 dl
Kookosmaitoa
1 1/2 rkl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
1/2 kpl
Chilipalkoa
1 kpl
Pakastevokkivihanneksia
1/2 tl
Currya
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1 tl
Kardemummaa
3 - 4 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Fariinisokeria
1 kpl
Kanelitanko
1 dl
Paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy esim. vokkipannussa. Ruskista porsaan suikaleita öljyssä 5 minuuttia. Lisää kookosmaito ja keitä suikaleita 15 minuuttia. Kuori ja raasta inkivääri. Poista chilistä siemenet ja hienonna palon puolikas. Lisää kaikki ainekset lukuun ottamatta pähkinöitä. Hauduta kannen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi pähkinät, anna hautua muutama minuutti. Tarkista maku, lisää soijakastiketta tarvittaessa. Tarjoa keitetyn jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.