Intialainen kalakeitto
4 Annosta
Ainekset
5 kpl
Kiinteää, keskikokoista perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Sinapinsiemeniä
1 tl
Jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1/2 tl
Kurkumaa
8 dl
Vettä
2 kpl
Kalaliemikuutiota
1 kpl
(2 dl) kookoskermaa
400 g
Lohifileetä
1 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Hienonnettua tilliä
2 - 3 kpl
Tomaattia
Valmistus
1
Kuori ja paloittele perunat. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon sinapinsiemenet, juustokumina, kurkuma ja perunat. Kääntele aineksia hetken aikaa. Lisää kattilaan vesi, liemikuutiot ja kookoskerma. Anna keiton kiehua 5–7 minuuttia, kunnes perunat ovat puolikypsiä.Poista lohesta ruodot ja nahka ja kuutioi filee. Lisää lohikuutiot keittoon ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta keitto sitruunamehulla ja tilillä. Tarjoile tomaattiviipaleiden kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.