Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Intialainen kalakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 kpl
Kiinteää, keskikokoista perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Sinapinsiemeniä
1 tl
Jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1/2 tl
Kurkumaa
8 dl
Vettä
2 kpl
Kalaliemikuutiota
1 kpl
(2 dl) kookoskermaa
400 g
Lohifileetä
1 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Hienonnettua tilliä
2 - 3 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon sinapinsiemenet, juustokumina, kurkuma ja perunat. Kääntele aineksia hetken aikaa. Lisää kattilaan vesi, liemikuutiot ja kookoskerma. Anna keiton kiehua 5–7 minuuttia, kunnes perunat ovat puolikypsiä.Poista lohesta ruodot ja nahka ja kuutioi filee. Lisää lohikuutiot keittoon ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta keitto sitruunamehulla ja tilillä. Tarjoile tomaattiviipaleiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.