Intialainen kalakeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 kplkiinteää, keskikokoista perunaa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
1 rklsinapinsiemeniä
1 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1/2 tlkurkumaa
8 dlvettä
2 kplkalaliemikuutiota
1 kpl(2 dl) kookoskermaa
400 glohifileetä
1 kplsitruunan mehu
3 rklhienonnettua tilliä
2 - 3 kpltomaattia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele perunat. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon sinapinsiemenet, juustokumina, kurkuma ja perunat. Kääntele aineksia hetken aikaa. Lisää kattilaan vesi, liemikuutiot ja kookoskerma. Anna keiton kiehua 5–7 minuuttia, kunnes perunat ovat puolikypsiä.Poista lohesta ruodot ja nahka ja kuutioi filee. Lisää lohikuutiot keittoon ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta keitto sitruunamehulla ja tilillä. Tarjoile tomaattiviipaleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä