Intialainen lohikedgeree

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlbasmatiriisiä
6 dlvettä
1/2 tlsuolaa
200 gpakasteherneitä
1 kplsipuli
2 rkloliiviöljyä
1 tlkurkumaa
1/4 tlcurrya
1 kpl(300 g) savukirjolohikuutioita
2 - 3 rklhienonnettua tuoretta persiljaa

Lisäksi

4 kplkeitettyä kananmunaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä kattila liedeltä, lisää joukkoon herneet ja anna hautua muutama minuutti kannen alla.Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä kurkuman ja curryn kanssa, kunnes sipulit hieman pehmenevät.Lisää joukkoon lohikuutiot ja kuumenna sekoittaen. Lisää joukkoon riisi-herneseos ja hienonnettu persilja. Sekoita ainekset kevyesti.Kuori ja lohko kananmunat ja annostele lohkot annosten joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025