Intialainen lohikedgeree | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen lohikedgeree

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 dl
Basmatiriisiä
6 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
200 g
Pakasteherneitä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Kurkumaa
1/4 tl
Currya
1 kpl
(300 g) savukirjolohikuutioita
2 - 3 rkl
Hienonnettua tuoretta persiljaa

lisäksi

4 kpl
Keitettyä kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä kattila liedeltä, lisää joukkoon herneet ja anna hautua muutama minuutti kannen alla.Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä kurkuman ja curryn kanssa, kunnes sipulit hieman pehmenevät.Lisää joukkoon lohikuutiot ja kuumenna sekoittaen. Lisää joukkoon riisi-herneseos ja hienonnettu persilja. Sekoita ainekset kevyesti.Kuori ja lohko kananmunat ja annostele lohkot annosten joukkoon.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.