Intialainen parsakaaligratiini - Yhteishyvä

Intialainen parsakaaligratiini

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia

KUORRUTUS:

1/2 kpl
(200 ml) kookosmaitoa
1 rkl
Mietoa currytahnaa
Chilijauhetta
1 1/2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
50 g
Juustoraastetta

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.

100 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia
2

Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta.

1/2 kpl
(200 ml) kookosmaitoa
1 rkl
Mietoa currytahnaa
Chilijauhetta
3

Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.

1 1/2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
50 g
Juustoraastetta
Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa