Intialainen parsakaaligratiini

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
100 gkukkakaalia
300 gparsakaalia

Kuorrutus:

1/2 kpl(200 ml) kookosmaitoa
1 rklmietoa currytahnaa
chilijauhetta
1 1/2 rklvaaleaa kastikesuurusta
50 gjuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.

    MääräAinesosa
    100 gkukkakaalia
    300 gparsakaalia
  2. 2

    Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta.

    MääräAinesosa
    1/2 kpl(200 ml) kookosmaitoa
    1 rklmietoa currytahnaa
    chilijauhetta
  3. 3

    Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 1/2 rklvaaleaa kastikesuurusta
    50 gjuustoraastetta

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä