Intialainen parsakaaligratiini | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen parsakaaligratiini

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia

kuorrutus:

1/2 kpl
(200 ml) kookosmaitoa
1 rkl
Mietoa currytahnaa
Chilijauhetta
1 1/2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
50 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.

100 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia
2

Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta.

1/2 kpl
(200 ml) kookosmaitoa
1 rkl
Mietoa currytahnaa
Chilijauhetta
3

Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.

1 1/2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
50 g
Juustoraastetta
Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.