Intialainen parsakaaligratiini

Nappaa talteen!
| 100 g | kukkakaalia |
| 300 g | parsakaalia |
| Kuorrutus: | |
|---|---|
| 1/2 kpl | (200 ml) kookosmaitoa |
| 1 rkl | mietoa currytahnaa |
| chilijauhetta | |
| 1 1/2 rkl | vaaleaa kastikesuurusta |
| 50 g | juustoraastetta |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.
- 2.
Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta.
- 3.
Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.
Intialainen parsakaaligratiini
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | kukkakaalia |
| 300 g | parsakaalia |
Kuorrutus: | |
| 1/2 kpl | (200 ml) kookosmaitoa |
| 1 rkl | mietoa currytahnaa |
| chilijauhetta | |
| 1 1/2 rkl | vaaleaa kastikesuurusta |
| 50 g | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.
Määrä Ainesosa 100 g kukkakaalia 300 g parsakaalia - 2
Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta.
Määrä Ainesosa 1/2 kpl (200 ml) kookosmaitoa 1 rkl mietoa currytahnaa chilijauhetta - 3
Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.
Määrä Ainesosa 1 1/2 rkl vaaleaa kastikesuurusta 50 g juustoraastetta
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























