Intialainen parsakaaligratiini
2 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.
100 g
Kukkakaalia
300 g
Parsakaalia
2
Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta.
1/2 kpl
(200 ml) kookosmaitoa
1 rkl
Mietoa currytahnaa
Chilijauhetta
3
Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.
1 1/2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
50 g
Juustoraastetta
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.