Intialainen peruna-kukkakaalipaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen peruna-kukkakaalipaistos

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
1/2 tl
Jauhettua korianteria tai garam masalaa
1 tl
Kuminansiemeniä
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa
1 kpl
(500 g) pakasteperuna-sipulisekoitusta
1 kpl
(250 g) pakastekukkakaalia
1 tl
Suolaa

tarjoiluun

Kreikkalaista ta turkkilaista maustamatonta jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna öljy laakeassa pannussa tai wokkipannussa. Lisää öljyyn curry, korianteri, kuminansiemenet ja kardemumma. Paista keskilämmöllä hetki, mutta varo polttamasta mausteita. Öljyssä kuullottaminen irrottaa mausteista enemmän makua.Lisää pannuun peruna-sipulisekoitus. Paista melko kovalla lämmöllä muutamia minuutteja tai kunnes ainekset saavat hieman väriä. Lisää kukkakaali ja hauduta aineksia kannen alla vielä noin 5 minuuttia, välillä sekoitellen.Mausta paistos lopuksi suolalla. Tarjoile jogurtin kera.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.