Italialainen broileri-linssikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialainen broileri-linssikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
300 g
Erilaisia keittojuureksia (porkkanaa, selleriä, palsternakkaa ym.)
300 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
8 dl
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 1/2 dl
Punaisia linssejä
2 tl
Kuivattua basilikaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Kevytruokakermaa
1 dl
Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli ja keittojuurekset. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä suuressa kattilassa, lisää loppuvaiheessa kasvispalat. Lisää vesi, liemikuutiot ja linssit. Anna kiehua 15 minuuttia. Mausta basilikalla ja mustapippurilla. Lisää ruokakerma. Kiehauta nopeasti. Hienonna pinnalle persiljaa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.