Italialainen broileripata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialainen broileripata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

560 g
Marinoituja broilerin ohutleikkeitä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
Oliiviöjyä
400 g
Tomaattimurskaa
1 dl
Kuivaa valkoviiniä
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Timjamia

pinnalle:

Paahdettuja pinjansiemeniä
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele ja ruskista leikkeet nopeasti korkealaitaisessa pannussa ja nosta ne sitten syrjään. Älä huuhtele pannua välissä. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota niitä öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää tomaattimurska, valkoviini ja mausteet sekä halutessasi suolaa. Nosta joukkoon leikkeet ja anna kypsyä hiljalleen n. 15 minuuttia. Nosta leikkeet lämpimälle tarjoiluvadille ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä sekä hienonnettua persiljaa. Tarjoile tuoreen leivän ja salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.4.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.