Italialaiset broilerinkoivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialaiset broilerinkoivet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 - 6 kpl
Broilerin koipireittä
1 - 1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 - 2 tl
Rosmariinia
3 rkl
Silputtua persiljaa
3 kpl
Valkosipulinkynttä
12 kpl
Mustaa oliivia
16 kpl
Kirsikkatomaattia
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.