Italialaiset broilerinkoivet

Nappaa talteen!
| 4 - 6 kpl | broilerin koipireittä |
| 1 - 1 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 - 2 tl | rosmariinia |
| 3 rkl | silputtua persiljaa |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 12 kpl | mustaa oliivia |
| 16 kpl | kirsikkatomaattia |
| 2 - 3 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.
Italialaiset broilerinkoivet
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 - 6 kpl | broilerin koipireittä |
| 1 - 1 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 - 2 tl | rosmariinia |
| 3 rkl | silputtua persiljaa |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 12 kpl | mustaa oliivia |
| 16 kpl | kirsikkatomaattia |
| 2 - 3 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












