Italialaiset broilerinkoivet - Yhteishyvä

Italialaiset broilerinkoivet

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

4 - 6 kpl
Broilerin koipireittä
1 - 1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 - 2 tl
Rosmariinia
3 rkl
Silputtua persiljaa
3 kpl
Valkosipulinkynttä
12 kpl
Mustaa oliivia
16 kpl
Kirsikkatomaattia
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa