Italialaiset broilerinkoivet

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 - 6 kplbroilerin koipireittä
1 - 1 1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 - 2 tlrosmariinia
3 rklsilputtua persiljaa
3 kplvalkosipulinkynttä
12 kplmustaa oliivia
16 kplkirsikkatomaattia
2 - 3 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä