Italialaiset leivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialaiset leivät

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Gluteenitonta leipää
Tuorejuustoa
Mozzarellaa
Tomaattia
Basilikaa tai rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Käytä valmista, pakastettua gluteenitonta leipää. Sulata leipäviipaleet, poista reunat ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Valmista leipiä kahdella täytteellä, molempia 2 kpl/ruokailija. Viipaloi tomaatit, mozzarella ja leipäjuusto ohuiksi viipaleiksi. Kokoa leivät. Voitele tuorejuustolla ja laita väliin mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa tai rucolaa. Täytä toiset leivät kylmäsavuporoviipaleilla ja lapinjuustolla. Koristele leivät kesäkurpitsa- tai kurkkupurjeella. Jos haluat piilottaa hammastikun, voit työntää sen ruohosipulinvarren sisään.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.