Italialaiset sieniraviolit | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialaiset sieniraviolit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
300 g
Herkkusieniä
2 rkl
Öljyä
2 kpl
(à 100 g) kantarellituorejuustoa
2 kpl
Juustotäytteisiä tuoreravioleja tai -tortellineja
1 dl
Hienonnettua rucolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

päälle:

Parmesaanilastuja
Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele isot sienet neljään osaan, puolita pienet. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuli-sieniseosta öljyssä noin 5 minuuttia. Lusikoi tuorejuusto joukkoon ja anna sulaa. Keitä raviolit kiehuvassa, suolalla maustetussa, vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienien joukkoon. Hienonna joukkoon rucolaa. Mausta mustapippurilla. Viimeistele rucolalla ja parmesaanilastuilla

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.