Italialaiset sieniraviolit

Nappaa talteen!
| 1 kpl | iso sipuli |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 300 g | herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | (à 100 g) kantarellituorejuustoa |
| 2 kpl | juustotäytteisiä tuoreravioleja tai -tortellineja |
| 1 dl | hienonnettua rucolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| Päälle: | |
|---|---|
| parmesaanilastuja | |
| rucolaa | |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele isot sienet neljään osaan, puolita pienet. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuli-sieniseosta öljyssä noin 5 minuuttia. Lusikoi tuorejuusto joukkoon ja anna sulaa. Keitä raviolit kiehuvassa, suolalla maustetussa, vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienien joukkoon. Hienonna joukkoon rucolaa. Mausta mustapippurilla. Viimeistele rucolalla ja parmesaanilastuilla
Italialaiset sieniraviolit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso sipuli |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 300 g | herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | (à 100 g) kantarellituorejuustoa |
| 2 kpl | juustotäytteisiä tuoreravioleja tai -tortellineja |
| 1 dl | hienonnettua rucolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
Päälle: | |
| parmesaanilastuja | |
| rucolaa | |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele isot sienet neljään osaan, puolita pienet. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuli-sieniseosta öljyssä noin 5 minuuttia. Lusikoi tuorejuusto joukkoon ja anna sulaa. Keitä raviolit kiehuvassa, suolalla maustetussa, vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienien joukkoon. Hienonna joukkoon rucolaa. Mausta mustapippurilla. Viimeistele rucolalla ja parmesaanilastuilla
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























