Italialaiset sieniraviolit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpliso sipuli
3 kplvalkosipulin kynttä
300 gherkkusieniä
2 rklöljyä
2 kpl(à 100 g) kantarellituorejuustoa
2 kpljuustotäytteisiä tuoreravioleja tai -tortellineja
1 dlhienonnettua rucolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Päälle:

parmesaanilastuja
rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele isot sienet neljään osaan, puolita pienet. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuli-sieniseosta öljyssä noin 5 minuuttia. Lusikoi tuorejuusto joukkoon ja anna sulaa. Keitä raviolit kiehuvassa, suolalla maustetussa, vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienien joukkoon. Hienonna joukkoon rucolaa. Mausta mustapippurilla. Viimeistele rucolalla ja parmesaanilastuilla

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä