Itämainen kaalisalaatti

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
300 gvarhaiskaalia
1 kplporkkana
2 kplsilputtua sipulinvartta
1 kplpieni prk ananamurskaa
3 rklauringonkukansiemeniä

Kastike:

2 rklsoijakastiketta
1 rklsitruunamehua
2 rklöljyä
1 tlhunajaa tai sokeria
1 kplpieni punainen chilipalko

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi veitsellä tai monitoimikoneen leikkurilla. Kuori ja raasta porkkana ja silppua sipulit. Valuta ananasmurska. Pane salaattiainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kastikkeen ainekset. Tarjoa grilliruokien tai makkaran kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä