Itämainen kaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen kaalisalaatti

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

300 g
Varhaiskaalia
1 kpl
Porkkana
2 kpl
Silputtua sipulinvartta
1 kpl
Pieni prk ananamurskaa
3 rkl
Auringonkukansiemeniä

kastike:

2 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Öljyä
1 tl
Hunajaa tai sokeria
1 kpl
Pieni punainen chilipalko

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi veitsellä tai monitoimikoneen leikkurilla. Kuori ja raasta porkkana ja silppua sipulit. Valuta ananasmurska. Pane salaattiainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kastikkeen ainekset. Tarjoa grilliruokien tai makkaran kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.