Jääkarhun tassut | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jääkarhun tassut

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

400 g
Kalkkunajauhelihaa
1/2 dl
Kevytkermaa
2 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Kanaliemikuutio pienittynä
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.