Jääkarhun tassut
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | kalkkunajauhelihaa |
| 1/2 dl | kevytkermaa |
| 2 rkl | korppujauhoja |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 kpl | kanaliemikuutio pienittynä |
| valkopippuria |
- 1.
Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.
Jääkarhun tassut
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | kalkkunajauhelihaa |
| 1/2 dl | kevytkermaa |
| 2 rkl | korppujauhoja |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 kpl | kanaliemikuutio pienittynä |
| valkopippuria |
Valmistus
- 1
Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























