Jääkarhun tassut

Arvostele resepti
10 Annosta

15 min

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
400 gkalkkunajauhelihaa
1/2 dlkevytkermaa
2 rklkorppujauhoja
1 kplsipuli
1 kplkananmuna
1 kplkanaliemikuutio pienittynä
valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä