Jääkarhun tassut
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | kalkkunajauhelihaa |
| 1/2 dl | kevytkermaa |
| 2 rkl | korppujauhoja |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 kpl | kanaliemikuutio pienittynä |
| valkopippuria |
- 1.
Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.
Jääkarhun tassut
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | kalkkunajauhelihaa |
| 1/2 dl | kevytkermaa |
| 2 rkl | korppujauhoja |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 kpl | kanaliemikuutio pienittynä |
| valkopippuria |
Valmistus
- 1
Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












