Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgtuoreita silakoita tai 600 g silakkafileitä
2 - 3 kplsipulia
200 gsavustettua tai raakaa sian kylkeä
10 kplmaustepippuria
2 tlmerisuolaa
2 - 3 dljäämursketta tai pieniä jääkuutioita

Valmistus

  1. 1

    Perkaa silakat. Huuhdo ne tarpeen mukaan ja valuta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi sianliha.Laita laakean paistinpannun pohjalle ensin sianliha ja sitten tasaisesti sipulisilppu ja pippurit. Levitä päälle jäämurske ja sen päälle limittäin ja säteittäin silakat. Ripottele suola silakoiden päälle.Peitä pannu kannella ja hauduta ruoka kypsäksi. Se on valmista, kun neste on haihtunut pannusta. Tarjoa lisänä perunasosetta ja ruisleipää

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025