Jääsilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jääsilakat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Tuoreita silakoita tai 600 g silakkafileitä
2 - 3 kpl
Sipulia
200 g
Savustettua tai raakaa sian kylkeä
10 kpl
Maustepippuria
2 tl
Merisuolaa
2 - 3 dl
Jäämursketta tai pieniä jääkuutioita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Perkaa silakat. Huuhdo ne tarpeen mukaan ja valuta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi sianliha.Laita laakean paistinpannun pohjalle ensin sianliha ja sitten tasaisesti sipulisilppu ja pippurit. Levitä päälle jäämurske ja sen päälle limittäin ja säteittäin silakat. Ripottele suola silakoiden päälle.Peitä pannu kannella ja hauduta ruoka kypsäksi. Se on valmista, kun neste on haihtunut pannusta. Tarjoa lisänä perunasosetta ja ruisleipää

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.