Jääsilakat

Nappaa talteen!
| 1 kg | tuoreita silakoita tai 600 g silakkafileitä |
| 2 - 3 kpl | sipulia |
| 200 g | savustettua tai raakaa sian kylkeä |
| 10 kpl | maustepippuria |
| 2 tl | merisuolaa |
| 2 - 3 dl | jäämursketta tai pieniä jääkuutioita |
- 1.
Perkaa silakat. Huuhdo ne tarpeen mukaan ja valuta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi sianliha.Laita laakean paistinpannun pohjalle ensin sianliha ja sitten tasaisesti sipulisilppu ja pippurit. Levitä päälle jäämurske ja sen päälle limittäin ja säteittäin silakat. Ripottele suola silakoiden päälle.Peitä pannu kannella ja hauduta ruoka kypsäksi. Se on valmista, kun neste on haihtunut pannusta. Tarjoa lisänä perunasosetta ja ruisleipää
Jääsilakat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | tuoreita silakoita tai 600 g silakkafileitä |
| 2 - 3 kpl | sipulia |
| 200 g | savustettua tai raakaa sian kylkeä |
| 10 kpl | maustepippuria |
| 2 tl | merisuolaa |
| 2 - 3 dl | jäämursketta tai pieniä jääkuutioita |
Valmistus
- 1
Perkaa silakat. Huuhdo ne tarpeen mukaan ja valuta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi sianliha.Laita laakean paistinpannun pohjalle ensin sianliha ja sitten tasaisesti sipulisilppu ja pippurit. Levitä päälle jäämurske ja sen päälle limittäin ja säteittäin silakat. Ripottele suola silakoiden päälle.Peitä pannu kannella ja hauduta ruoka kypsäksi. Se on valmista, kun neste on haihtunut pannusta. Tarjoa lisänä perunasosetta ja ruisleipää
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












