Jälkimarinoitu paahtopaistisalaatti - Yhteishyvä

Jälkimarinoitu paahtopaistisalaatti

???
Annokset
4
Rucolapedillä tarjottava, muun muassa omenamehulla marinoitu paahtopaistisalaatti on raikas ja juhlava tarjottava vaikkapa seisovassa pöydässä.
Jaa Somessa

Ainekset

350 g
Kypsää naudan paahtopaistia

MARINADI

2 rkl
Öljyä
2 rkl
Omenamehua
1 rkl
Punaviinietikkaa
2 tl
Makeaa soijakastiketta
Rouhittua rosé- ja mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

LISÄKSI

100 g
Rucolasalaattia
1 kpl
Kirsikkatomaatteja (200 g)
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Maustekurkkua

Näin teet

1

Leikkaa kypsä paahtopaisti ohuiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja valele paistiviipaleet marinadilla. Anna maustua tunnin ajan viileässä. Levitä vadille rucolasalaatti ja nostele päälle halkaistut tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli ja pilko kurkut. Aseta ainekset paistiviipaleiden kanssa salaatin päälle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
SOK
Julkaistu: 8.4.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g11 g
Proteiinia20 g79 g
Rasvaa9 g37 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj748 2991
Energiaa kcal179 714

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Rouhittua rosé- ja mustapippuria

  • 2 rkl Hienonnettua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g11 g
Proteiinia20 g79 g
Rasvaa9 g37 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj748 2991
Energiaa kcal179 714

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Rouhittua rosé- ja mustapippuria

  • 2 rkl Hienonnettua persiljaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
SOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.