Jauheliha-ananaspizza - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-ananaspizza

???
Kappaleita
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

TAIKINA

2 dl
Vettä
3/10 kpl
Hiivaa
5 dl
Pizzajauhoja

LISÄKSI

1 kpl
Tomaattipyreetä (280 g)
2 dl
Jauhelihakastiketta
1 kpl
Pekonia (170 g)
1 kpl
Säilykeananaspaloja (227/140 g)
100 g
Tuoreita herkkusieniä
2 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Näin teet

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta neljä pyöreänmuotoista pizzapohjaa. Kuutioi pekoni. Levitä pizzapohjille tasaisesti pyree, jauhelihakastike, pekonikuutiot, valutetut ananaspalat ja viipaloidut herkkusienet. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista pizzoja 250-asteisen uunin keskitasossa noin 7 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.5.2019