Jauheliha-ananaspizza

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Taikina

2 dlvettä
3/10 kplhiivaa
5 dlpizzajauhoja

Lisäksi

1 kpltomaattipyreetä (280 g)
2 dljauhelihakastiketta
1 kplpekonia (170 g)
1 kplsäilykeananaspaloja (227/140 g)
100 gtuoreita herkkusieniä
2 dlmozzarellajuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta neljä pyöreänmuotoista pizzapohjaa. Kuutioi pekoni. Levitä pizzapohjille tasaisesti pyree, jauhelihakastike, pekonikuutiot, valutetut ananaspalat ja viipaloidut herkkusienet. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista pizzoja 250-asteisen uunin keskitasossa noin 7 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä