Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-ananaspizza

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

Taikina

2 dl
Vettä
3/10 kpl
Hiivaa
5 dl
Pizzajauhoja

Lisäksi

1 kpl
Tomaattipyreetä (280 g)
2 dl
Jauhelihakastiketta
1 kpl
Pekonia (170 g)
1 kpl
Säilykeananaspaloja (227/140 g)
100 g
Tuoreita herkkusieniä
2 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta neljä pyöreänmuotoista pizzapohjaa. Kuutioi pekoni. Levitä pizzapohjille tasaisesti pyree, jauhelihakastike, pekonikuutiot, valutetut ananaspalat ja viipaloidut herkkusienet. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista pizzoja 250-asteisen uunin keskitasossa noin 7 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.