Jauheliha-borssikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-borssikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Punajuurta
3 kpl
Porkkanaa
400 g
Keräkaalia
2 kpl
Sipulia
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
450 g
Jauhelihaa
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
3 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 dl
Kuutioituja maustekurkkuja
1 dl
Silputtua persiljaa

tarjoiluun

1 kpl
(120 g) smetanaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista jauheliha pannussa ja siirrä se kattilaan. Kuullota samassa pannussa myös porkkanat, kaali ja sipulit. Siirrä kasvikset kattilaan ja lisää vesi, liemikuutio, balsamiviinietikka, sokeri ja suola. Hauduta kannen alla 25–30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää maustekurkut ja persilja ja tarkista maku. Tarjoa smetanan kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.