Jauheliha-kasvispata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-kasvispata

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
200 g
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Paprikaa
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Yrttimausteseosta
1/2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta. Lisää sipulit. Paista käännellen. Lisää kesäkurpitsa, paprikat ja tomaattimurska. Hauduta ruokaa noin 10 minuuttia. Tarjoile leivän tai perunoiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.