Jauheliha-kasvispata

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
200 gkesäkurpitsaa
2 kplpaprikaa
400 gjauhelihaa
1 kpltomaattimurskaa
1 tlsuolaa
1 tlyrttimausteseosta
1/2 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta. Lisää sipulit. Paista käännellen. Lisää kesäkurpitsa, paprikat ja tomaattimurska. Hauduta ruokaa noin 10 minuuttia. Tarjoile leivän tai perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025