Jauhelihaborssi

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpunajuurta
2 kplporkkanaa
1 kplsipuli
50 gjuuriselleriä
200 gkeräkaalia
1 rklöljyä
400 gvähärasvaista jauhelihaa
1 1/4 lvettä
2 kpllihaliemikuutiota
1 rklpunaviinietikkaa
1/2 kplsitruunan mehu
1 tlhunajaa
3 kpllaakerinlehteä
1 tlrakuunaa
1 tlkirveliä
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja raasta punajuuret, porkkanat, sipuli, juuriselleri ja keräkaali. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää raastetut kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää loput ainekset kattilaan ja anna keiton kiehua noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä