Jauhelihaborssi | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihaborssi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

4 kpl
Punajuurta
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
50 g
Juuriselleriä
200 g
Keräkaalia
1 rkl
Öljyä
400 g
Vähärasvaista jauhelihaa
1 1/4 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 rkl
Punaviinietikkaa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 tl
Hunajaa
3 kpl
Laakerinlehteä
1 tl
Rakuunaa
1 tl
Kirveliä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta punajuuret, porkkanat, sipuli, juuriselleri ja keräkaali. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää raastetut kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää loput ainekset kattilaan ja anna keiton kiehua noin 20 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.