Jauhelihaborssi
6 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 4 kpl | punajuurta |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 50 g | juuriselleriä |
| 200 g | keräkaalia |
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | vähärasvaista jauhelihaa |
| 1 1/4 l | vettä |
| 2 kpl | lihaliemikuutiota |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1 tl | hunajaa |
| 3 kpl | laakerinlehteä |
| 1 tl | rakuunaa |
| 1 tl | kirveliä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
- 1.
Kuori ja raasta punajuuret, porkkanat, sipuli, juuriselleri ja keräkaali. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää raastetut kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää loput ainekset kattilaan ja anna keiton kiehua noin 20 minuuttia.
Jauhelihaborssi
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | punajuurta |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 50 g | juuriselleriä |
| 200 g | keräkaalia |
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | vähärasvaista jauhelihaa |
| 1 1/4 l | vettä |
| 2 kpl | lihaliemikuutiota |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1 tl | hunajaa |
| 3 kpl | laakerinlehteä |
| 1 tl | rakuunaa |
| 1 tl | kirveliä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta punajuuret, porkkanat, sipuli, juuriselleri ja keräkaali. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää raastetut kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää loput ainekset kattilaan ja anna keiton kiehua noin 20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























