Jauhelihachili | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihachili

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

2 kpl
(175 g) pekonia
1 1/5 kg
Jauhelihaa
3 kpl
Sipulia
10 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Kuminaa
2 rkl
Paprikaa
1 rkl
Oreganoa
1/2 tl
Cayennepippuria
2 tl
Suolaa
5 dl
Vettä

tarjoiluun:

Cheddarjuustoa raastettuna
Ranskankermaa
Jalopenoja
Maissilastuja
Limetin lohkoja
Sipulia hienonnettuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna iso pannu tai kattila. Paista ensin paloitellut pekonit. Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä jauhettu kumina, paprika, oregano, cayennenpippuri ja suola. Paista jauheliha kypsäksi ja lisää vesi. Hauduta ruokaa vielä noin 20 minuuttia. Lisää lopuksi vettä tarvittaessa ja tarkista maku. Jos vieraat pitävät voimakkaasti maustetusta ruoasta, lisää mausteiden määrää. Tarjoile ruoka riisin ja/tai lisäkkeiden kanssa.0705

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.