Jauhelihachili

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(175 g) pekonia
1 1/5 kgjauhelihaa
3 kplsipulia
10 kplvalkosipulinkynttä
1 rklkuminaa
2 rklpaprikaa
1 rkloreganoa
1/2 tlcayennepippuria
2 tlsuolaa
5 dlvettä

Tarjoiluun:

cheddarjuustoa raastettuna
ranskankermaa
jalopenoja
maissilastuja
limetin lohkoja
sipulia hienonnettuna

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna iso pannu tai kattila. Paista ensin paloitellut pekonit. Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä jauhettu kumina, paprika, oregano, cayennenpippuri ja suola. Paista jauheliha kypsäksi ja lisää vesi. Hauduta ruokaa vielä noin 20 minuuttia. Lisää lopuksi vettä tarvittaessa ja tarkista maku. Jos vieraat pitävät voimakkaasti maustetusta ruoasta, lisää mausteiden määrää. Tarjoile ruoka riisin ja/tai lisäkkeiden kanssa.0705

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä