Jauhelihagulassi | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihagulassi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Porkkanaa, tomaattisosetta ja monenlaisia mausteita sisältävä jauhelihagulassi on helppo ja maittava arkiruoka.

Ainekset

1 kpl
(400 g) jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Juustokuminaa eli jeeraa
4 - 5 kpl
Perunaa
2 kpl
Porkkanaa
7 dl
Vettä
1 kpl
Laakerinlehti
2 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Meiramia
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Punainen paprika

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Ruskista jauheliha pinnoitetun kattilan pohjalla. Lisää sipulit ja kumina. Kääntele hetki ja lisää perunat ja porkkanat. Lisää joukkoon vesi, laakerinlehti, tomaattisose ja mausteet. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes juurekset ovat vielä napakan kypsiä. Pilko paprikat ja lisää joukkoon. Anna kiehua vielä muutama minuutti, kunnes juurekset ovat pehmeitä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.