Jauhelihagulassi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihagulassi

???
Annokset
4
Porkkanaa, tomaattisosetta ja monenlaisia mausteita sisältävä jauhelihagulassi on helppo ja maittava arkiruoka.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400 g) jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Juustokuminaa eli jeeraa
4 - 5 kpl
Perunaa
2 kpl
Porkkanaa
7 dl
Vettä
1 kpl
Laakerinlehti
2 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Meiramia
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Punainen paprika

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Ruskista jauheliha pinnoitetun kattilan pohjalla. Lisää sipulit ja kumina. Kääntele hetki ja lisää perunat ja porkkanat. Lisää joukkoon vesi, laakerinlehti, tomaattisose ja mausteet. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes juurekset ovat vielä napakan kypsiä. Pilko paprikat ja lisää joukkoon. Anna kiehua vielä muutama minuutti, kunnes juurekset ovat pehmeitä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 30.9.2019