Jauhelihagulassi

arvosana3/5

(1)arvio
4 Annosta

Porkkanaa, tomaattisosetta ja monenlaisia mausteita sisältävä jauhelihagulassi on helppo ja maittava arkiruoka.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) jauhelihaa
1 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 tljuustokuminaa eli jeeraa
4 - 5 kplperunaa
2 kplporkkanaa
7 dlvettä
1 kpllaakerinlehti
2 rkltomaattisosetta
1 tlmeiramia
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1 kplvihreä paprika
1 kplpunainen paprika

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Ruskista jauheliha pinnoitetun kattilan pohjalla. Lisää sipulit ja kumina. Kääntele hetki ja lisää perunat ja porkkanat. Lisää joukkoon vesi, laakerinlehti, tomaattisose ja mausteet. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes juurekset ovat vielä napakan kypsiä. Pilko paprikat ja lisää joukkoon. Anna kiehua vielä muutama minuutti, kunnes juurekset ovat pehmeitä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä