Jauhelihasienikastike

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | (185g/115g) säilykeherkkusieniä |
| 1/2 dl | vettä |
| 370 g | valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa |
| 100 g | kanttarellituorejuustoa |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| 400 g | makaronia |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha öljyssä kasarissa. Lisää sipuli ja valkosipuli ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta herkkusienet liemestään. Lisää ne, vesi tomaattimurska, tuorejuusto ja oregano ja anna hautua kannen alla sillä aikaa, kun keität makaronin kiehuvassa vedessä kypsäksi. Valuta makaroni ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Jauhelihasienikastike
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | (185g/115g) säilykeherkkusieniä |
| 1/2 dl | vettä |
| 370 g | valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa |
| 100 g | kanttarellituorejuustoa |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| 400 g | makaronia |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha öljyssä kasarissa. Lisää sipuli ja valkosipuli ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta herkkusienet liemestään. Lisää ne, vesi tomaattimurska, tuorejuusto ja oregano ja anna hautua kannen alla sillä aikaa, kun keität makaronin kiehuvassa vedessä kypsäksi. Valuta makaroni ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












