Jauhelihasienikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihasienikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
(185g/115g) säilykeherkkusieniä
1/2 dl
Vettä
370 g
Valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
100 g
Kanttarellituorejuustoa
1 tl
Kuivattua oreganoa
400 g
Makaronia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha öljyssä kasarissa. Lisää sipuli ja valkosipuli ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta herkkusienet liemestään. Lisää ne, vesi tomaattimurska, tuorejuusto ja oregano ja anna hautua kannen alla sillä aikaa, kun keität makaronin kiehuvassa vedessä kypsäksi. Valuta makaroni ja sekoita kastikkeen joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.