Jauhelihavokki

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 rklseesamiöljyä
1/4 kplpurjoa
2 rklraastettua inkivääriä
1 kplpunainen paprika
200 gpakasteparsakaalia
3 rklhienonnettuja cashewpähkinöitä
1 rklsoijaa
1 rkllimetinmehua

Lisäksi

nuudeleita

Valmistus

  1. 1

    Paahda pannulla jauheliha seesamiöljyssä. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika. Lisää purjo, inkivääri ja paprika pannulle. Sulata parsakaali joko kiehuvassa vesitilkassa tai mikrossa miedolla lämmöllä ja valuta vesi pois. Lisää pannulle pähkinöiden kanssa.Paista seosta käännellen vielä muutama minuutti ja mausta soijalla ja limetinmehulla. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä