Jauhelihavokki - Yhteishyvä

Jauhelihavokki

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Seesamiöljyä
1/4 kpl
Purjoa
2 rkl
Raastettua inkivääriä
1 kpl
Punainen paprika
200 g
Pakasteparsakaalia
3 rkl
Hienonnettuja cashewpähkinöitä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Limetinmehua

LISÄKSI

Nuudeleita

Näin teet

1

Paahda pannulla jauheliha seesamiöljyssä. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika. Lisää purjo, inkivääri ja paprika pannulle. Sulata parsakaali joko kiehuvassa vesitilkassa tai mikrossa miedolla lämmöllä ja valuta vesi pois. Lisää pannulle pähkinöiden kanssa.Paista seosta käännellen vielä muutama minuutti ja mausta soijalla ja limetinmehulla. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa