Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihavokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Seesamiöljyä
1/4 kpl
Purjoa
2 rkl
Raastettua inkivääriä
1 kpl
Punainen paprika
200 g
Pakasteparsakaalia
3 rkl
Hienonnettuja cashewpähkinöitä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Limetinmehua

Lisäksi

Nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda pannulla jauheliha seesamiöljyssä. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika. Lisää purjo, inkivääri ja paprika pannulle. Sulata parsakaali joko kiehuvassa vesitilkassa tai mikrossa miedolla lämmöllä ja valuta vesi pois. Lisää pannulle pähkinöiden kanssa.Paista seosta käännellen vielä muutama minuutti ja mausta soijalla ja limetinmehulla. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.