Jauhelihavokki
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 rkl | seesamiöljyä |
| 1/4 kpl | purjoa |
| 2 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 200 g | pakasteparsakaalia |
| 3 rkl | hienonnettuja cashewpähkinöitä |
| 1 rkl | soijaa |
| 1 rkl | limetinmehua |
| Lisäksi | |
|---|---|
| nuudeleita | |
- 1.
Paahda pannulla jauheliha seesamiöljyssä. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika. Lisää purjo, inkivääri ja paprika pannulle. Sulata parsakaali joko kiehuvassa vesitilkassa tai mikrossa miedolla lämmöllä ja valuta vesi pois. Lisää pannulle pähkinöiden kanssa.Paista seosta käännellen vielä muutama minuutti ja mausta soijalla ja limetinmehulla. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.
Jauhelihavokki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 rkl | seesamiöljyä |
| 1/4 kpl | purjoa |
| 2 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 200 g | pakasteparsakaalia |
| 3 rkl | hienonnettuja cashewpähkinöitä |
| 1 rkl | soijaa |
| 1 rkl | limetinmehua |
Lisäksi | |
| nuudeleita | |
Valmistus
- 1
Paahda pannulla jauheliha seesamiöljyssä. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika. Lisää purjo, inkivääri ja paprika pannulle. Sulata parsakaali joko kiehuvassa vesitilkassa tai mikrossa miedolla lämmöllä ja valuta vesi pois. Lisää pannulle pähkinöiden kanssa.Paista seosta käännellen vielä muutama minuutti ja mausta soijalla ja limetinmehulla. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























