Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita

Nappaa talteen!
| 1 kg | vaniljajogurttia |
| 3/4 dl | tomusokeria |
| 6 kpl | liivatetta |
| 1 1/2 kpl | limetin mehu |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 1 l | tuoreita mansikoita |
| 1/2 kpl | limetin mehu ja raastettu kuori |
| 2 rkl | hunajaa |
- 1.
Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita kulhossa vaniljajogurtti ja tomusokeri. Raasta ensin yhden limetin kuori mansikoita varten. Kuumenna kattilassa tai mikrossa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut ja puristetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin ja peitä ne kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi. Valmista mansikat maustumaan viileään. Sekoita peratut ja lohkotut mansikat limetin kuoriraasteen ja –mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita.
Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | vaniljajogurttia |
| 3/4 dl | tomusokeria |
| 6 kpl | liivatetta |
| 1 1/2 kpl | limetin mehu |
Lisäksi: | |
| 1 l | tuoreita mansikoita |
| 1/2 kpl | limetin mehu ja raastettu kuori |
| 2 rkl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita kulhossa vaniljajogurtti ja tomusokeri. Raasta ensin yhden limetin kuori mansikoita varten. Kuumenna kattilassa tai mikrossa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut ja puristetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin ja peitä ne kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi. Valmista mansikat maustumaan viileään. Sekoita peratut ja lohkotut mansikat limetin kuoriraasteen ja –mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























