Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita - Yhteishyvä

Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Vaniljajogurttia
3/4 dl
Tomusokeria
6 kpl
Liivatetta
1 1/2 kpl
Limetin mehu

LISÄKSI:

1 l
Tuoreita mansikoita
1/2 kpl
Limetin mehu ja raastettu kuori
2 rkl
Hunajaa

Näin teet

1

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita kulhossa vaniljajogurtti ja tomusokeri. Raasta ensin yhden limetin kuori mansikoita varten. Kuumenna kattilassa tai mikrossa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut ja puristetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin ja peitä ne kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi. Valmista mansikat maustumaan viileään. Sekoita peratut ja lohkotut mansikat limetin kuoriraasteen ja –mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa