Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Vaniljajogurttia
3/4 dl
Tomusokeria
6 kpl
Liivatetta
1 1/2 kpl
Limetin mehu

Lisäksi:

1 l
Tuoreita mansikoita
1/2 kpl
Limetin mehu ja raastettu kuori
2 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita kulhossa vaniljajogurtti ja tomusokeri. Raasta ensin yhden limetin kuori mansikoita varten. Kuumenna kattilassa tai mikrossa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut ja puristetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin ja peitä ne kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi. Valmista mansikat maustumaan viileään. Sekoita peratut ja lohkotut mansikat limetin kuoriraasteen ja –mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.