Jouluinen tapaslautanen
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 125 g | mustaleimaista emmentalia |
| 170 g | sinihomejuustoa |
| 100 g | poron kylmäsavupaistia |
| 100 g | taateleita |
| 80 g | pähkinöitä |
| 150 g | viinirypäleitä |
| 2 kpl | päärynää tai 4 tuoretta viikunaa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 dl | kermaviiliä |
| mustapippurirouhetta | |
| suolaa | |
- 1.
Tee ruokailijoille annoslautaset salaatinlehdistä, paloitelluista juustoista, kylmäsavuporosta, taateleista, pähkinöistä, viinirypäleistä ja päärynöistä tai tuoreista viikunoista. Sekoita kermaviilikastike. Tarjoile tapaslautanen alkupalana tai glögin kanssa.
Jouluinen tapaslautanen
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 125 g | mustaleimaista emmentalia |
| 170 g | sinihomejuustoa |
| 100 g | poron kylmäsavupaistia |
| 100 g | taateleita |
| 80 g | pähkinöitä |
| 150 g | viinirypäleitä |
| 2 kpl | päärynää tai 4 tuoretta viikunaa |
Kastike: | |
| 2 dl | kermaviiliä |
| mustapippurirouhetta | |
| suolaa | |
Valmistus
- 1
Tee ruokailijoille annoslautaset salaatinlehdistä, paloitelluista juustoista, kylmäsavuporosta, taateleista, pähkinöistä, viinirypäleistä ja päärynöistä tai tuoreista viikunoista. Sekoita kermaviilikastike. Tarjoile tapaslautanen alkupalana tai glögin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























