Jouluinen tapaslautanen | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jouluinen tapaslautanen

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku salaattia
125 g
Mustaleimaista emmentalia
170 g
Sinihomejuustoa
100 g
Poron kylmäsavupaistia
100 g
Taateleita
80 g
Pähkinöitä
150 g
Viinirypäleitä
2 kpl
Päärynää tai 4 tuoretta viikunaa

kastike:

2 dl
Kermaviiliä
Mustapippurirouhetta
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Tee ruokailijoille annoslautaset salaatinlehdistä, paloitelluista juustoista, kylmäsavuporosta, taateleista, pähkinöistä, viinirypäleistä ja päärynöistä tai tuoreista viikunoista. Sekoita kermaviilikastike. Tarjoile tapaslautanen alkupalana tai glögin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.