Jouluinen tapaslautanen

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplruukku salaattia
125 gmustaleimaista emmentalia
170 gsinihomejuustoa
100 gporon kylmäsavupaistia
100 gtaateleita
80 gpähkinöitä
150 gviinirypäleitä
2 kplpäärynää tai 4 tuoretta viikunaa

Kastike:

2 dlkermaviiliä
mustapippurirouhetta
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Tee ruokailijoille annoslautaset salaatinlehdistä, paloitelluista juustoista, kylmäsavuporosta, taateleista, pähkinöistä, viinirypäleistä ja päärynöistä tai tuoreista viikunoista. Sekoita kermaviilikastike. Tarjoile tapaslautanen alkupalana tai glögin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä