Joulun hedelmäsalaatti

arvosana5/5

(1)arvio
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
3 kplverigreippiä
4 kplluumua
200 gvadelmia
terttu tummia ja vaaleita viinirypäleitä

Mausteliemi

1 kplkanelitanko
1/2 dlvettä
1 dlsokeria
1 kpllimetin mehu ja kuori

Piparkakkukastike

200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 dlsmetanaa
2 tlpiparkakkumaustetta
1 tlvaniljasokeria
1 - 2 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Pese limetti kuumalla vedellä ja raasta sen kuori. Kuori greippi. Viipaloi greippi ja luumut. Puolita viinirypäleet.

    Kuumenna vesi. Lisää sokeri, limetin kuori ja kanelitanko. Kiehauta ja jäähdytä liemi. Kaada se viipaloitujen hedelmien päälle. Anna maustua pari tuntia kylmässä. Asettele lautaselle. Lisää vadelmat.

    Sekoita tuorejuusto ja smetana. Lisää mausteet. Tarjoile hedelmien lisukkeena.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä