Joutuisa juusto-parsakaalikeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joutuisa juusto-parsakaalikeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Oikaise arjen ruokarumbaa tuunamalla valmis juustokeitto. Kasvata päivän kasvispottia lisäämällä keittoon kokonainen parsakaali.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Parsakaali
2 kpl
(à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)
1 rkl
Rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria rouhittuna

Vinkki: Leikkaa kuivahtaneesta leivästä ohuita siivuja, sivele öljyllä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Tarjoa keiton kanssa.

Näin teet

1

Erottele parsakaali nupuiksi. Ota vajaa 1 dl nupuista syrjään ja laita loput kattilaan juustokeiton kanssa.

1 kpl
Parsakaali
2 kpl
(à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)
2

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat hieman pehmentyneet.

3

Keiton kiehuessa erottele syrjään ottamasi parsakaalin nuput pienemmiksi. Pikapaista nuput pannulla öljyssä, 1–2 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

1 rkl
Rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria rouhittuna
4

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Annostele lautasille ja viimeistele paistetuilla parsakaalinupuilla.

Resepti
Laura Kaapro
Kuvat
Päivi Ristell
Julkaistu: 17.1.2018
Muokattu: 31.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g4 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa4 g15 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj198 793
Energiaa kcal47 189

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 prk (à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)

  • Suolaa

  • Mustapippuria rouhittuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g4 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa4 g15 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj198 793
Energiaa kcal47 189

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 prk (à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)

  • Suolaa

  • Mustapippuria rouhittuna

Resepti
Laura Kaapro
Kuvat
Päivi Ristell

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.