Joutuisa juusto-parsakaalikeitto - Yhteishyvä

Joutuisa juusto-parsakaalikeitto

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Oikaise arjen ruokarumbaa tuunamalla valmis juustokeitto. Kasvata päivän kasvispottia lisäämällä keittoon kokonainen parsakaali.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Parsakaali
2 kpl
(à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)
1 rkl
Rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria rouhittuna

Näin teet

1

Erottele parsakaali nupuiksi. Ota vajaa 1 dl nupuista syrjään ja laita loput kattilaan juustokeiton kanssa.

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat hieman pehmentyneet.

Keiton kiehuessa erottele syrjään ottamasi parsakaalin nuput pienemmiksi. Pikapaista nuput pannulla öljyssä, 1–2 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Annostele lautasille ja viimeistele paistetuilla parsakaalinupuilla.

Vinkki

Leikkaa kuivahtaneesta leivästä ohuita siivuja, sivele öljyllä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Tarjoa keiton kanssa.

2

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat hieman pehmentyneet.

3

Keiton kiehuessa erottele syrjään ottamasi parsakaalin nuput pienemmiksi. Pikapaista nuput pannulla öljyssä, 1–2 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

1 rkl
Rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria rouhittuna
4

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Annostele lautasille ja viimeistele paistetuilla parsakaalinupuilla.

5

Vinkki

Leikkaa kuivahtaneesta leivästä ohuita siivuja, sivele öljyllä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Tarjoa keiton kanssa.

Resepti
Laura Kaapro
Kuvat
Päivi Ristell
Julkaistu: 17.1.2018
Muokattu: 31.7.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g4 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa4 g15 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj198 793
Energiaa kcal47 189

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 prk (à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)

  • Suolaa

  • Mustapippuria rouhittuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g4 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa4 g15 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj198 793
Energiaa kcal47 189

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 prk (à 5 dl) kolmen juuston keittoa (valio)

  • Suolaa

  • Mustapippuria rouhittuna

Resepti
Laura Kaapro

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.