Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juuresröstit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(n. 100 g) pieni palsternakka
2 kpl
Keskikokoista perunaa
1 kpl
Pieni sipuli
1/2 kpl
Keskikokoista kesäkurpitsaa
2 kpl
Kananmunaa
3/4 dl
Raastettua voimakasta juustoa
2 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
2 - 3 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori palsternakka, perunat ja sipuli. Huuhtele kesäkurpitsa. Raasta kasvikset karkeaksi. Siirrä ne kulhoon. Lisää kananmunat, juustoraaste, jauhot, suola, pippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi ja anna vetäytyä hetken aikaa.Kuumenna öljy pannussa. Paista juureskakkuja keskilämmöllä 3–4 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes ne saavat kullanruskean värin ja ovat kypsiä. Tarjoa salaatin kanssa tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.