Juuresröstit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juuresröstit

???
Kappaleita
10
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(n. 100 g) pieni palsternakka
2 kpl
Keskikokoista perunaa
1 kpl
Pieni sipuli
1/2 kpl
Keskikokoista kesäkurpitsaa
2 kpl
Kananmunaa
3/4 dl
Raastettua voimakasta juustoa
2 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
2 - 3 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Kuori palsternakka, perunat ja sipuli. Huuhtele kesäkurpitsa. Raasta kasvikset karkeaksi. Siirrä ne kulhoon. Lisää kananmunat, juustoraaste, jauhot, suola, pippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi ja anna vetäytyä hetken aikaa.Kuumenna öljy pannussa. Paista juureskakkuja keskilämmöllä 3–4 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes ne saavat kullanruskean värin ja ovat kypsiä. Tarjoa salaatin kanssa tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 15.5.2019