Juuresröstit

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(n. 100 g) pieni palsternakka
2 kplkeskikokoista perunaa
1 kplpieni sipuli
1/2 kplkeskikokoista kesäkurpitsaa
2 kplkananmunaa
3/4 dlraastettua voimakasta juustoa
2 1/2 rklvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
2 rklsilputtua ruohosipulia
2 - 3 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Kuori palsternakka, perunat ja sipuli. Huuhtele kesäkurpitsa. Raasta kasvikset karkeaksi. Siirrä ne kulhoon. Lisää kananmunat, juustoraaste, jauhot, suola, pippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi ja anna vetäytyä hetken aikaa.Kuumenna öljy pannussa. Paista juureskakkuja keskilämmöllä 3–4 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes ne saavat kullanruskean värin ja ovat kypsiä. Tarjoa salaatin kanssa tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025