Juustoinen kurkkuhyytelö
Ainekset
Valmistus
Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi lautasella ja siirrä raaste sitten siivilään kulhon päälle. Ota kurkuista valuva neste talteen. Raasta juusto hienoksi tai murenna se haarukalla. Liota liivatteita viitisen minuuttia kylmässä vedessä. Kuumenna kurkuista irronnut neste kiehuvaksi. Liuota liivatteet kiehuvaan nesteeseen. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään kurkkuraaste, juusto ja mausteet ja lisää liivateliemi ohuena nauhana hyvin sekoittaen. Yhdistä seokseen kevyesti nostellen kermavaahto. Kaada hyytelö öljyttyyn vuokaan ja anna hyytyä seuraavaan päivään tai ainakin neljä tuntia jääkaapissa. Kumoa hyytelö tarjoiluvadille. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.