Juustoinen lanttulaatikko
Ainekset
Valmistus
Kuori ja viipaloi lantut. Keitä lanttuja suolatussa vedessä pari minuuttia. Valuta ja laita voideltuun uunivuokaan. Sekoita kerman joukkoon siirappi ja mausteet ja puolet juustoraasteesta. Kaada kerma vuokaan ja sekoita viipaleita, jotta mausteet ja juustoraaste jakautuvat tasaisesti. Ripottele päälle loppu juustoraaste. Paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
178
746
12,2 g
7,8 g
13,7 g
12,5 g
3,0 g
2,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
0,25 tl Muskottipähkinää,
2 dl Emmentaljuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli