Kuori ja viipaloi lantut. Keitä lanttuja suolatussa vedessä pari minuuttia. Valuta ja laita voideltuun uunivuokaan. Sekoita kerman joukkoon siirappi ja mausteet ja puolet juustoraasteesta. Kaada kerma vuokaan ja sekoita viipaleita, jotta mausteet ja juustoraaste jakautuvat tasaisesti. Ripottele päälle loppu juustoraaste. Paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
746
178
12,2 g
7,8 g
13,7 g
12,5 g
3,0 g
2,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
0,25 tl Muskottipähkinää,
2 dl Emmentaljuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli