Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen mansikkasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Vihreää salaattia
150 g
Sinihomejuustoa
2 1/2 dl
Mansikoita
Lohko verkko- tai hunajamelonia
Muutama sipulin varsi tai ruohosipulia
Muutama saksanpähkinä

Kastike:

1 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Öljyä
Suolaa
2 tl
Hunajaa
1 tl
Tulista chilitahnaa (esim. sambal oelek)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä alkuruokalautasille salaattisuikaleita. Asettele päälle juustotankoja, mansikkaviipaleita ja kuutioitua melonia. Sirottele päälle hiukan silputtua sipulia ja rouhittuja pähkinöitä. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta annoksille. Tarjoa alkuruokana tai juustojen asemesta pääruoan jälkeen ennen jälkiruokaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.