Juustoinen munakokkeli

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Juustoinen munakokkeli kruunaa aamupalan tai brunssin. Voimakkaan makuinen emmentaljuusto tuo munakokkeliin makua ja rakennetta.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkananmunaa
1 1/2 dlmaitoa
1/2 tlsuolaa
1 rklvoita tai margariinia
1 dlemmentaljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Riko munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito. Mausta suolalla.

    MääräAinesosa
    4 kplkananmunaa
    1 1/2 dlmaitoa
    1/2 tlsuolaa
  2. 2

    Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada munaseos pannulle. Anna kypsyä sekoitellen hetki miedolla lämmöllä.

    MääräAinesosa
    1 rklvoita tai margariinia
  3. 3

    Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes munakokkeli on kosteaa mutta kiinteää.

    MääräAinesosa
    1 dlemmentaljuustoraastetta

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 dl emmentaljuustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
24.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä