Riko munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito tai kerma. Mausta suolalla. Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada munaseos pannulle. Anna kypsyä sekoitellen hetki miedolla lämmöllä. Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes kokkeli on kostean kiinteää.
Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes kokkeli on kostean kiinteää.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
816
195
12,5 g
4,0 g
4,0 g
4,0 g
—
16,5 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Nokare margariinia,
1 dl Voimakasta juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli