Juustoinen munakokkeli | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoinen munakokkeli

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Munakokkeli kruunaa aamupalan. Juustoraaste tuo munakokkeliin makua ja kiinteyttä.

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Maitoa tai kermaa
Suolaa
Nokare margariinia
1 dl
Voimakasta juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Riko munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito tai kerma. Mausta suolalla. Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada munaseos pannulle. Anna kypsyä sekoitellen hetki miedolla lämmöllä. Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes kokkeli on kostean kiinteää.

2

Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes kokkeli on kostean kiinteää.

1 dl
Voimakasta juustoraastetta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

816

195

12,5 g

4,0 g

4,0 g

4,0 g

16,5 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Nokare margariinia,

1 dl Voimakasta juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli