Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen nakkikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nakkikastikkeessa maistuvat sulatejuusto, kurkuma ja ruohosipuli.

Ainekset

1/2 kpl
sipulia
200 g
Nakkeja
100 g
Maustamatonta sulatejuustoa
2 dl
Maitoa tai vettä
1/2 tl
Kurkumaa
2 rkl
Silputtua tuoretta ruohosipulia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori sipuli ja pilko se hienoksi. Paloittele nakit suupaloiksi. Kuullota sipulisilppu ja nakkipalat pannulla öljyssä.

1/2 kpl
sipulia
200 g
Nakkeja
2

Pane kattilaan juusto, neste ja kurkuma. Kuumenna seos kiehuvaksi hämmentäen. Lisää nakki-sipuliseos kattilaan. Mausta ja koristele ruohosipulisilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

100 g
Maustamatonta sulatejuustoa
2 dl
Maitoa tai vettä
1/2 tl
Kurkumaa
2 rkl
Silputtua tuoretta ruohosipulia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
|
Muokattu: 26.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

206

860

15,8 g

7,5 g

4,0 g

4,0 g

12,0 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Kurkumaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli