Juustoinen nakkikastike
Ainekset
Valmistus
Kuori sipuli ja pilko se hienoksi. Paloittele nakit suupaloiksi. Kuullota sipulisilppu ja nakkipalat pannulla öljyssä.
Pane kattilaan juusto, neste ja kurkuma. Kuumenna seos kiehuvaksi hämmentäen. Lisää nakki-sipuliseos kattilaan. Mausta ja koristele ruohosipulisilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
206
860
15,8 g
7,5 g
4,0 g
4,0 g
—
12,0 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Kurkumaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli