Juustoiset lindströminpihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset lindströminpihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Perinteiset linströminpihvit saavat vaihtelua fetajuustosta. Tarjoa pihvien lisänä paistettua sipulia ja perunoita tai perunasosetta sekä salaattia.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 dl
Raastettua säilykepunajuurta
2 rkl
Hienonnettuja vihreitä oliiveja
1 dl
Murustettua fetajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Muotoile seoksesta tasakokoisia pihvejä ja paista pihvit molemmin puolin öljyssä ohukais- tai paistinpannulla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.