Juustoiset lindströminpihvit
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
Perinteiset linströminpihvit saavat vaihtelua fetajuustosta. Tarjoa pihvien lisänä paistettua sipulia ja perunoita tai perunasosetta sekä salaattia.
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
| 1 kpl | kananmuna |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 2 dl | raastettua säilykepunajuurta |
| 2 rkl | hienonnettuja vihreitä oliiveja |
| 1 dl | murustettua fetajuustoa |
- 1.
Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Muotoile seoksesta tasakokoisia pihvejä ja paista pihvit molemmin puolin öljyssä ohukais- tai paistinpannulla.
Juustoiset lindströminpihvit
Arvostele resepti
4 Annosta
Perinteiset linströminpihvit saavat vaihtelua fetajuustosta. Tarjoa pihvien lisänä paistettua sipulia ja perunoita tai perunasosetta sekä salaattia.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
| 1 kpl | kananmuna |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 2 dl | raastettua säilykepunajuurta |
| 2 rkl | hienonnettuja vihreitä oliiveja |
| 1 dl | murustettua fetajuustoa |
Valmistus
- 1
Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Muotoile seoksesta tasakokoisia pihvejä ja paista pihvit molemmin puolin öljyssä ohukais- tai paistinpannulla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























