Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustokeksit

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

Taikina:

2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
100 g
Leivontamargariinia
50 g
Voimakasta juustoraastetta
1 tl
Kuivattua rosmariinia
Cayennenpippuria
1/2 tl
Suolaa

Lisäksi:

150 g
Sinihomejuustoa
10 kpl
Aprikoosia tai luumua tai kuivattua taatelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita jauhot, rasva, juustoraaste ja mausteet nopeasti monitoimikoneessa keskenään tasaiseksi taikinapalloksi. Kääri taikina kelmuun ja muotoile kelmun avulla noin 5 senttiä halkaisijaltaan olevaksi tangoksi. Anna taikina hetken aikaa levätä jääkaapissa. Leikkaa tangosta puolen sentin viipaleita. Paista juustokeksit 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä. Tarjoile sellaisenaan tai sinihomejuusto- ja aprikoosipalojen kanssa.

2

Leikkaa tangosta puolen sentin viipaleita. Paista juustokeksit 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä. Tarjoile sellaisenaan tai sinihomejuusto- ja aprikoosipalojen kanssa.

150 g
Sinihomejuustoa
10 kpl
Aprikoosia tai luumua tai kuivattua taatelia
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.