Juustotäytteiset naudanfileetaskut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustotäytteiset naudanfileetaskut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Naudan ulkofileetä
6 kpl
Herkkusientä
1 kpl
Pieni sipuli
2 rkl
Öljyä
100 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen

Öljyä

lisäksi

Coctailtikkuja

kastke

2 dl
Lihalientä
2 dl
Kermaa
50 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Mustaherukkahilloa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä kalvot ja kuivaa pinta. Leikkaa fileestä noin sentin paksuisia viipaleita. Nuiji ne ohuiksi. Silppua sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista kuivalla pannulla herkkusieniä, kunnes niistä haihtuu neste. Lisää pannulle loraus öljyä ja sipulit. Anna kuullottua. Jäähdytä.

Sekoita joukkoon tuorejuusto. Nostele seosta pihvien toiselle reunalle ja taita pihvit kahtia. Kiinnitä tikulla. Paista pihvit öljyssä molemmin puolin. Mausta ja nosta syrjään. Lisää pannulle kastikkeen ainekset ja keitä muutama minuutti. Nosta pihvit hetkeksi kastikkeen joukkoon.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1752

419

26,3 g

12,3 g

6,8 g

5,0 g

0,3 g

36,8 g

2,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa ,

Rouhittua mustapippuria,

Öljyä,

Coctailtikkuja,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli