Kaalia smetanassa | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaalia smetanassa

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tarjoa smetana-kaali sellaisenaan tai kalaruokien tai makkaran lisänä.

Ainekset

600 - 800 g
Varhaiskaalia
1 tl
Suolaa
1/2 - 1 kpl
Smetanaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
(suolaa tarvittaessa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kaali suikaleiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kaalisuikaleet. Höyrytä kannen alla viitisen minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kaali saa jäädä napakan kypsäksi.

Valuta vesi pois. Lisää kattilaan smetana ja tilli ja tarkista maku.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.