Kaalia smetanassa

Tarjoa smetana-kaali sellaisenaan tai kalaruokien tai makkaran lisänä.

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
600 - 800 gvarhaiskaalia
1 tlsuolaa
1/2 - 1 kplsmetanaa
3 rklhienonnettua tilliä
(suolaa tarvittaessa)

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kaali suikaleiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kaalisuikaleet. Höyrytä kannen alla viitisen minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kaali saa jäädä napakan kypsäksi.

    Valuta vesi pois. Lisää kattilaan smetana ja tilli ja tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä