Kaalia smetanassa
5 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
Tarjoa smetana-kaali sellaisenaan tai kalaruokien tai makkaran lisänä.
| 600 - 800 g | varhaiskaalia |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 - 1 kpl | smetanaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| (suolaa tarvittaessa) |
- 1.
Leikkaa kaali suikaleiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kaalisuikaleet. Höyrytä kannen alla viitisen minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kaali saa jäädä napakan kypsäksi.
Valuta vesi pois. Lisää kattilaan smetana ja tilli ja tarkista maku.
Kaalia smetanassa
Arvostele resepti
5 Annosta
Tarjoa smetana-kaali sellaisenaan tai kalaruokien tai makkaran lisänä.
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 - 800 g | varhaiskaalia |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 - 1 kpl | smetanaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| (suolaa tarvittaessa) |
Valmistus
- 1
Leikkaa kaali suikaleiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kaalisuikaleet. Höyrytä kannen alla viitisen minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kaali saa jäädä napakan kypsäksi.
Valuta vesi pois. Lisää kattilaan smetana ja tilli ja tarkista maku.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























