Kaalisteikit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kaalipihvit sopivat kasvissyöjän grilliherkuksi tai sekasyöjille muiden grilliruokien kasvislisäkkeeksi.

Kaalisteikit

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kaalipihvit sopivat kasvissyöjän grilliherkuksi tai sekasyöjille muiden grilliruokien kasvislisäkkeeksi.

Ruokavaliot

Ainekset

2
pientä kukkakaalia tai 1 pieni varhaiskaali
1 dl
parmesaania lastuina

mausteöljy

1 kpl
valkosipulinkynsi
1 dl
oliiviöljyä
1 rkl
limettimehua
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
jauhettua paprikaa
1/2 tl
sormisuolaa
muutama kierros mustapippuria

Valmistus

1

Tee mausteöljy. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se öljyn ja limettimehun kanssa. Mausta hunajalla, paprikalla, suolalla, pippurilla ja chilillä.

muutama kierros mustapippuria
1/2 tl
sormisuolaa
1 tl
jauhettua paprikaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 rkl
limettimehua
1 dl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
2

Leikkaa kukkakaalit tai varhaiskaali neljäksi paksuhkoksi viipaleeksi. Loput kaalista kannattaa käyttää vokkiin, salaattiin tai muuhun ruokaan.

Paista kaaleja grillissä 5-10 minuuttia per puoli riippuen palojen paksuudesta ja grillin tehosta. Valele kukkakaaleille kastiketta.

2
pientä kukkakaalia tai 1 pieni varhaiskaali
1 dl
parmesaania lastuina
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 22.5.2018
Muokattu: 1.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.