Kaalipihvit sopivat kasvissyöjän grilliherkuksi tai sekasyöjille muiden grilliruokien kasvislisäkkeeksi.
Kaalipihvit sopivat kasvissyöjän grilliherkuksi tai sekasyöjille muiden grilliruokien kasvislisäkkeeksi.
Yhteistyössä

Kaalisteikit

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Kaalipihvit sopivat kasvissyöjän grilliherkuksi tai sekasyöjille muiden grilliruokien kasvislisäkkeeksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 pientä kukkakaalia tai 1 pieni varhaiskaali
1 dlparmesaania lastuina

Mausteöljy

1 kplvalkosipulinkynsi
1 dloliiviöljyä
1 rkllimettimehua
1 tljuoksevaa hunajaa
1 tljauhettua paprikaa
1/2 tlsormisuolaa
muutama kierros mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Tee mausteöljy. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se öljyn ja limettimehun kanssa. Mausta hunajalla, paprikalla, suolalla, pippurilla ja chilillä.

    MääräAinesosa
    muutama kierros mustapippuria
    1/2 tlsormisuolaa
    1 tljauhettua paprikaa
    1 tljuoksevaa hunajaa
    1 rkllimettimehua
    1 dloliiviöljyä
    1 kplvalkosipulinkynsi
  2. 2

    Leikkaa kukkakaalit tai varhaiskaali neljäksi paksuhkoksi viipaleeksi. Loput kaalista kannattaa käyttää vokkiin, salaattiin tai muuhun ruokaan.

    Paista kaaleja grillissä 5-10 minuuttia per puoli riippuen palojen paksuudesta ja grillin tehosta. Valele kukkakaaleille kastiketta.

    MääräAinesosa
    2 pientä kukkakaalia tai 1 pieni varhaiskaali
    1 dlparmesaania lastuina

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
1.6.2020
|
Päivitetty: 26.9.2025