Kahden lihan kastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kahden lihan kastike

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

400 g
Maustamattomia naudan paistisuikaleita
1 rkl
Öljyä
400 g
Marinoituja porsaan lihasuikaleita
1 kpl
Sipuli
5 dl
Vettä
1/2 kpl
Lihaliemikuutio

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli. Ruskista korkealaitaisessa kasarissa öljyssä naudan paistisuikaleet. Nosta lihat syrjään.Ruskista kasarissa porsaan lihasuikaleet ja lisää joukkoon sipuli. Paista, kunnes sipulit pehmenevät. Kaada joukkoon naudan lihasuikaleet ja vesi. Kiehauta ja murenna joukkoon puolikas lihaliemikuutio. Hauduta kannen alla noin 45 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.